Toepassing

BAKKERIJEN

TOEPASSINGEN - BAKKERIJ


GLASBORD®, EEN IDEAAL HACCP WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN DE BAKKERIJ!


Durft u uw klanten te laten zien waar de broden worden geproduceerd? Durft u uw leveranciers door uw bakkerij te leiden? Zijn naast de producten die u levert ook de productieruimtes een visitekaartje van uw bakkerij?


Met een wand- en plafondafwerking van Hydewa heeft u naast een professionele  HACCP-afwerking ook een afwerking waar u trots op kunt zijn. U en uw personeel durft met een gerust hart klanten of leveranciers uw werkplek te laten zien. Door te kiezen voor een Glasbord® afwerking creëert u een strakke en hygiënische werkplek die gemakkelijk schoon te houden is.

Glasbord® van Hydewa draagt bij aan een veilige en hygiënische werkplek in uw bakkerij!

 

Waarom bakkerijen voor Glasbord® kiezen


In Nederland moeten alle bakkerijen werken volgens de Hygiënecode voor het Bakkersbedrijf (HACCP). Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen.

Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP, zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaak gemak een vereiste is.

 

Renovatie, verbouw of nieuwbouw? Geen enkel probleem!

In ambachtelijke bakkerijen zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Zijn in de productieruimte de tegels beschadigd, voegen onherstelbaar smerig en moet dit nodig worden aangepakt? Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.

Wilt u uw bakkerij verbouwen, nieuwe (werk)ruimtes creeren of geheel nieuw bouwen? Met Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden bouwt u gelijk hygiënische ruimtes op, waardoor renovatiewerkzaamheden in de toekomst vrijwel uitgesloten zijn.

Is het plafond vergeeld door vet en dampen en dient deze vervangen te worden? De plafondsystemen van Hydewa zijn de ideale oplossing! 
Glasbord® wordt enorm veel toegepast in een 60 x 60 systeemplafond. Wilt u een wit plafond, een zwart plafond of heeft u liever een grijze tint? Hydewa heeft altijd een passende oplossing!

Een sample testen? Vraag hier een pakket aan.

Glasbord® platen in de bakkerij


Glasbord® platen in de bakkerij

Glasbord® 595 x 595 (zwart) systeemplafond in de bakkerij

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT