Toepassing

KOELCELLEN

TOEPASSINGEN - KOELCEL


GLASBORD®, EEN IDEAAL HACCP WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN DE KOELCEL!


Is uw koelcel verouderd en toe aan een upgrade? Dan bent u bij Hydewa aan het juiste adres. Met een Glasbord® wand- en plafondafwerking kunt u in een relatieve korte tijd uw koelcel eenvoudig renoveren.


In Nederland moeten alle voedselverwerkers werken volgens de Hygiënecode (HACCP). Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen.


Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP,  zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Deze unieke beschermlaag maakt het grote verschil met alle andere polyester- en overige plaatmaterialen die er op de markt zijn. Door de Surfaseal® is het Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken
     

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.


In koelcellen zitten vaak standaard sandwichpanelen of verouderde tegels met voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.


Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden.

De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen. Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuw te bouwen ruimtes. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één, dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Een HACCP koelcel makkelijk inrichten


Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw koelcel al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professionele koelcel neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan.

Koelcel voor renovatie

Koelcel na renovatie

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT