Toepassing

LOODS

TOEPASSINGEN - LOODS


GLASBORD®, EEN IDEAAL HYGIËNISCH WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN EEN LOODS!


Optimale hygiëne is in een loods natuurlijk een vereiste, al helemaal als er producten worden opgeslagen die koel moeten zijn. Door hygiënemaatregelen te nemen kan de kans op infecties worden beperkt. Van koelcel tot wc, van stelling tot kast.


Met Glasbord® heeft u een hygiënisch wand- en plafondsysteem welke volledig aan de eisen voldoet.
Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP, zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyester platen voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vocht afstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaak gemak een vereiste is.

 

HYGIËNE IN EEN LOODS


In oude loodsen zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen van de HACCP. Middels directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.

Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.
Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Een HACCP loods makkelijk inrichten


Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw loods al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professionele loods neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT