Toepassing

SANITAIRE RUIMTES

TOEPASSINGEN - SANITAIRE RUIMTE


DE IDEALE HYGIËNISCHE WAND- EN PLAFONDSYSTEMEN VOOR SANITAIRE RUIMTES!


In sanitaire ruimtes, waar u bijvoorbeeld personeel, leden, gasten, trainers, ouders of vrijwilligers ontvangt, wilt u dit met een gerust hart kunnen doen.  
Met wand- en plafondafwerkingen van Hydewa heeft u een representatief systeem dat te allen tijde volledig aan de hygiënisch eisen voldoet.
Glasbord®, Varietex® en Designs biedt u ruime keuze mogelijkheden. Zo heeft u altijd een kleur of type die aan uw smaak voldoet.

Glasbord® onderscheidt zich door Surfaseal®. Deze unieke, extra beschermlaag, is wereldwijd gepatenteerd. Hierdoor is Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Duurzaam

 
Systemen van Hydewa zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaak gemak een vereiste is.
Varietex® en Designs hebben in de basis dezelfde eigenschappen als Glasbord®. Varietex® en Designs zijn echter stijlvoller en kleurrijker. Ideaal voor onder andere sanitaire ruimtes, lambrisering of open keukens. 


Hygiëne in sanitaire ruimtes


Sanitaire hygiëne is noodzakelijk voor de gezondheid van een ieder. Werknemers, gasten, sporters, trainers, scheidsrechters, ouders/verzorgers of vrijwilligers. Zij hebben allen recht op een schone, hygiënische ruimte. 
Als de ruimte niet hygiënisch is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel. Dit wilt u uiteraard voorkomen.
Met Glasbord®, Varietex® en Designs heeft u een hygiënisch wand- en plafondsysteem, dat zorgt voor een schone en daarmee veilige omgeving.


Renovatie, verbouw of nieuwbouw? Geen enkel probleem!


Zijn de tegels in de toiletgroep verouderd? Zijn de voegen van de doucheruimte onherstelbaar smerig en dient dit nodig gerenoveerd te worden? 
Glasbord®, Varietex® en Designs zijn rechtstreeks te verlijmen op bestaand werk. Zo hoeft u dus nauwelijks te breken. Een renovatie kunt u in een relatief korte tijd bewerkstelligen. 


Naast wandafwerking levert Hydewa ook systemen voor plafonds. Glasbord® en Varietex® is ideaal om toe te passen in een systeemplafond. Wilt u het plafond licht houden qua kleur, of heeft u het plafond liever in een kleur? Keuze in overvloed.


Kortom, of het nu gaat om een renovatie, verbouw of nieuwbouw, met de wand- en plafondsystemen van Hydewa heeft u altijd een passende oplossing.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

Glasbord® in sanitaire ruimte

Glasbord® in sanitaire ruimte

Glasbord® in sanitaire ruimte

Glasbord® in sanitaire ruimte

Glasbord® in een sanitaire ruimte

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT