Toepassing

SLAGERIJEN

TOEPASSINGEN - SLAGERIJ


HET IDEALE HACCP WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN DE SLAGERIJ!


Durft u uw klanten en leveranciers met een gerust hart te laten zien waar het vlees wordt gesneden? Werkt uw personeel in een nette en fijne werkomgeving? Zijn uw productieruimtes, net als uw producten, een visitekaartje van uw slagerij?


Met een wand- en plafondafwerking van Hydewa heeft u een professionele  HACCP-afwerking in uw slagerij. U en uw personeel durft met een gerust hart klanten of leveranciers uw werkplek te laten zien. Door te kiezen voor een systeem van Hydewa creëert u een strakke en hygiënische werkplek die gemakkelijk schoon te houden is.

Systemen van Hydewa dragen bij aan een veilige en hygiënische werkplek in uw slagerij! Een werkplek waar u, uw personeel, uw leveranciers en klanten trots op kunnen zijn!

 

Waarom slagerijen voor Hydewa kiezen


Alle slagerijen in Nederland moeten werken volgens de Hygiënecode (HACCP). 
Systemen van Hydewa zijn hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoen aan de richtlijnen. Naast dat alle systemen van Hydewa voldoen aan de HACCP, is Glasbord® voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, extra beschermlaag. Hierdoor is Glasbord® van Hydewa:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Duurzaam


Systemen van Hydewa zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

 

Renovatie, verbouw of nieuwbouw? Geen enkel probleem!


Ambachtelijke slagerijen zijn van vroeger uit veelal betegeld. Na verloop van tijd verouderen de tegels en voegen. Tegels zijn beschadigd en voegen worden onherstelbaar smerig. Wordt het tijd voor een renovatie, maar ziet u op tegen de gehele renovatie?  Met directe verlijming van glasbord®, Varietex of Designs, kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden. Dit zonder dat de oude tegels verwijderd hoeven te worden!

Wilt u uw slagerij verbouwen, nieuwe (werk)ruimtes creeren of geheel nieuw bouwen? Met voorzetwanden en scheidingswanden bouwt u gelijk hygiënische ruimtes op, waardoor renovatiewerkzaamheden in de toekomst vrijwel uitgesloten zijn.

Is het plafond verouderd en dient deze vervangen te worden? De plafondsystemen van Hydewa zijn de ideale oplossing! 
Glasbord® en Varietex® wordt enorm veel toegepast in een 60 x 60 systeemplafond. Wilt u een wit plafond, een zwart plafond of heeft u liever een grijze tint? Hydewa heeft altijd een passende oplossing!


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan.

wandafwerking in productieruimte slagerij middels directe verlijming (Glasbord® kleur wit)

wandafwerking in rijpingsruimte slagerij (Glasbord® kleur wit)

wandafwerking in rijpingsruimte slagerij (Glasbord® kleur wit)

wandafwerking in slagerij middels 20mm. voorzetwanden (Glasbord® kleur wit)

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT