Toepassing

SPORTACCOMMODATIES

TOEPASSINGEN - SPORTACCOMMODATIEDE


IDEALE WAND- EN PLAFONDSYSTEMEN VOOR SPORTACCOMMODATIES!


Wilt u uw leden, gasten, trainers, ouders en vrijwilligers met een gerust hart bij uw sportaccommodatie kunnen ontvangen?
Met wand- en plafondsystemen van Hydewa heeft u een afwerking dat volledig aan de hygiënisch eisen voldoet en dat te allen tijde representatief is.
Door de ruime keuze mogelijkheden die Glasbord®, Varietex® en Designs u bieden, heeft u altijd een afwerking die aan uw smaak voldoet.

Wat Glasbord® uniek maakt ten opzichte van alle overige plaatmaterialen die er op de markt zijn, is dat polyesterplaten voorzien zijn van Surfaseal®. Dit is een unieke, wereldwijd gepatenteerde, beschermlaag. Hierdoor is Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Duurzaam

 
De systemen van Hydewa zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaak gemak een vereiste is.
Varietex® en Designs hebben in de basis dezelfde eigenschappen als Glasbord®. Echter, Varietex® en Designs zijn stijlvoller en kleurrijker. Ideaal voor bijvoorbeeld sanitaire ruimtes of keuken. 


Hygiëne in sanitaire ruimtes

Sanitaire hygiëne is noodzakelijk voor de gezondheid van sporters, trainers, scheidsrechters,
ouders/verzorgers, personeel en vrijwilligers.
Als de ruimte niet hygiënisch is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel.
Met Glasbord®, Varietex® en Designs heeft u een hygiënisch wand- en plafondsysteem, dat zorgt voor een schone en daarmee veilige omgeving.


Zijn de tegels in de doucheruimte verouderd? Zijn de voegen onherstelbaar smerig en dient dit nodig aangepakt te worden? 
Glasbord®, Varietex® en Designs zijn rechtstreeks te verlijmen op bestaand werk. Zo hoeft u dus nauwelijks te breken en kunt u in een relatief korte tijd ruimtes een upgrade geven. 


In sanitaire ruimtes van sportaccommodaties komen systemen van Hydewa volledig tot hun recht!

 

Hygiëne in de keuken


In keukens zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Ook hierbij bieden de systemen van Hydewa een ideale oplossing. Glasbord®, Varietex® en Designs kunnen rechtstreeks op bestaand tegelwerk gelijmd worden. Middels directe verlijming van de platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden. Zo creëert u in een relatief korte tijd een keuken die voldoet aan de voorschriften van de HACCP. 


Zijn de wanden in de keuken te slecht om de platen rechtstreeks op te verlijmen? Geen enkel probleem. Met voorzetwanden of scheidingswanden van Hydewa is er altijd een goede oplossing beschikbaar!

Naast wandafwerking levert Hydewa ook systemen voor plafonds. Glasbord® en Varietex® is ideaal om toe te passen in een systeemplafond. Wilt u het plafond licht houden qua kleur, of heeft u het plafond liever in een kleur? Keuze in overvloed.


Kortom, of het nu gaat om een renovatie, verbouw of nieuwbouw, met de wand- en plafondsystemen van Hydewa heeft u altijd een passende oplossing.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

wandafwerking sanitaire ruimte (Glasbord® kleur grijs)

wandafwerking sanitaire ruimte (Glasbord® wit i.c.m. Glasbord zwart)

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT