Toepassing

STALLEN

TOEPASSINGEN - STAL


GLASBORD®, EEN IDEAAL HYGIËNISCH WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN DE STAL!


Een goede hygiëne in stallen is van groot belang. Daarnaast hebben de wanden in de hokken behoorlijk wat te verduren. Een sterke én hygiënische afwerking is dus van groot belang. Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen van de HACCP. 
Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP,  zijn de glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

In stallen zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.


Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden. De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.
Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Een HACCP stal makkelijk inrichten


Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw stal al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professionele stal neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

Stal

Gang

Glasbord® in een stal

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT