Toepassing

WASSTRATEN & WASBOXEN

TOEPASSINGEN - WASSTRAAT / WASBOX


GLASBORD®, EEN IDEAAL HYGIËNISCH WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN DE WASSTRAAT!


In autowasstraten en in wasboxen is continue vocht en vuil aanwezig. De plek waar u uw klanten ontvangt, wilt u te allen tijde netjes en schoon houden. Met wand- en plafondafwerkingen van Hydewa heeft u het ideale systeem dat volledig aan uw eisen voldoet. 

Glasbord® onderscheidt zich door Surfaseal®. Deze unieke, extra beschermlaag, is wereldwijd gepatenteerd. Hierdoor is Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Duurzaam

 
Systemen van Hydewa zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaak gemak een vereiste is.
  

Renovatie, verbouw of nieuwbouw? Geen enkel probleem!


Zijn de tegels in de wasstraat vervuild en verouderd? Zijn de voegen  onherstelbaar smerig en dient dit nodig gerenoveerd te worden? 
Glasbord® is rechtstreeks te verlijmen op bestaand werk. Zo hoeft u dus nauwelijks te breken. Een renovatie kunt u in een relatief korte tijd bewerkstelligen. 


Hydewa produceert, op maat en in iedere gewenste samenstelling, sandwichpanelen. Wanneer de wanden te slecht zijn om over te verlijmen, of wanneer u langere lengtes zonder horizontale verbindingen wilt dichtzetten, zijn voorzetwanden van Hydewa de ideale oplossing. 


De sandwichpanelen van Hydewa zijn uiteraard ook ideaal om te gebruiken als plafondsysteem. Zo kunt u precies op maat sandwichpanelen laten produceren, zodat u nauwelijks tot geen snijverlies heeft. 


Kortom, of het nu gaat om een renovatie, verbouw of nieuwbouw, met de wand- en plafondsystemen van Hydewa heeft u altijd een passende oplossing voor uw wasstraat of wasbox.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

Van Kemenade Best voor renovatie

Van Kemenade Best voor renovatie

Glasbord® in de wasstraat

Glasbord® in de wasstraat

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT