Toepassing

ZIEKENHUIZEN

TOEPASSINGEN - ZIEKENHUIS


GLASBORD®, EEN IDEAAL HYGIËNISCH WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN HET ZIEKENHUIS!


Optimale hygiëne is in het ziekenhuis natuurlijk een vereiste. Infecties zijn niet altijd te voorkomen. Maar bij voldoende voorzorgsmaatregelen kan het aantal wel drastisch worden verminderd. Door hygiënemaatregelen te nemen in het ziekenhuis, kan die daling worden bewerkstelligt. Van operatiekamer tot keuken, van lambrisering tot sanitaire ruimte. 
Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP,  zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

 

HYGIËNE IN DE ZIEKENHUISKEUKEN


In ziekenhuiskeukens zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.


Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden. De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.
Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

HYGIËNE IN DE SANITAIRE RUIMTE


Sanitaire hygiëne is noodzakelijk voor de gezondheid van zowel cliënten, patiënten als personeel. Als de ruimte hygiënisch niet goed schoon is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel. 
Met Glasbord® heeft u een hygiënisch wand en plafondsysteem dat zorgt voor een schone omgeving en daarmee veilige zorg. Ook in sanitaire ruimtes in het ziekenhuis komt Glasbord® dus tot z'n recht.

GLASBORD® ALS LAMBRISERING


Glasbord® platen zijn ook uitermate geschikt voor het aanbrengen van   wandbescherming in bijvoorbeeld gangen, liften en operatiekamers.
De platen zijn leverbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd gekozen kan worden voor een kleur passend bij de stijl van de betreffende ruimte. 

 

Een HACCP ziekenhuis makkelijk inrichten


Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw ziekenhuis al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professioneel ziekenhuis neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

Glasbord® in het ziekenhuis

Glasbord® in het ziekenhuis

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT