Toepassing

ZWEMBADEN

TOEPASSINGEN - ZWEMBAD


GLASBORD®, EEN IDEAAL HYGIËNISCH WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN HET ZWEMBAD!


Optimale hygiëne is in het zwembad natuurlijk een vereiste. Door hygiënemaatregelen te nemen in de verschillende ruimtes in het zwembad, kan de kans op infecties worden beperkt. Van kleedruimte tot keuken, van lambrisering tot doucheruimte.
Met Glasbord® heeft u een hygiënisch wand- en plafondsysteem welke volledig aan de eisen voldoet.  
Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP,  zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:


  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

 

HYGIËNE IN DE KEUKEN


In keukens zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen van de HACCP. Middels directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.


Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden. De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.
Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

HYGIËNE IN DE SANITAIRE RUIMTE


Sanitaire hygiëne is noodzakelijk voor de gezondheid van zowel gasten als personeel. Als de ruimte hygiënisch niet goed schoon is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel. 
Met Glasbord® heeft u een hygiënisch wand- en plafondsysteem dat zorgt voor schone ruimtes in het zwembad. Ook in sanitaire ruimtes van het zwembad komt Glasbord® volledig tot z'n recht.

 

Een HACCP zwembad makkelijk inrichten


Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw zwembad al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professioneel zwembad neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.


Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT